dinsdag 12 juli 2011

Poezie tijdens Bommen Berend Viering

Op zaterdag 27 augustus vindt op het pleintje aan de Turftorenstraat, om de hoek bij de Hoge der A, een poëziemiddag plaats. Groningse dichters van allerlei pluimage zullen er hun opwachting maken. Aan de drukke aanlooproute (aan de Hoge der A zijn de drakenbootraces en de KunstStripBeurs) dragen de dichters voor uit eigen werk tussen 12 en 17 uur. De speciale gasten van de middag zijn kinderen uit Gorecht West in Hoogezand, die in de week ervoor poëzieworkshops hebben gevolgd en hun werk voor het eerst laten horen.
Naast de dichters is er op het pleintje ook een aantal kramen waar boekjes, bundels en eigen werk van dichters en schrijvers wordt verkocht.
Inmiddels hebben de volgende dichters toegezegd: Karel ten Haaf, Sjoerd Jeroen Moenandar, Renée Luth, Robert Prijs en Freda Kamphuis. Meer namen volgen. Meedoen? Meld het me zo spoedig mogelijk!

Update!!
Naast de dichters die al hebben toegezegd aanwezig te zijn op zaterdag 27 augustus bij de poëziemiddag aan de Turftorenstraat tijdens Bommen Berend (namelijk Karel ten Haaf, Sjoerd Jeroen Moenandar, Renée Luth, Robert Prijs en Freda Kamphuis) hebben inmiddels ook Daniël Dee en Sacha Landkroon ( dichtbundel ''IKS'' en mede samensteller bloemlezing op ''Ideeen op Sterk Water'') toegezegd.
Uitgeverij Passage zal aanwezig zijn met een kraam waar bundels en boeken van optredend dichters worden verkocht.
Meer namen volgen spoedig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten