zaterdag 16 juli 2011

Ernesto Hoost kwam en overwon.Ernesto Hoost, de 4 voudig K-1 kampioen uit het Noordhollandse Hoorn, kwam zaterdagmiddag 16 juli 2011 naar het Benifit-Shop team aan het Damsterdiep in Groningen om het boek ''De Kickbokser'', dat hij samen met journalist-schrijver Jens Olde Kalter bedacht/gemaakt/geschreven heeft te presenteren voor zijn groningse fans.

De beide uiterst sympathieke heren werden verwelkomd met een fraai uitgevoerde leeuwendans door het demo team van Sportschool Bao Trieu van Earl Blijd.

Nadat Jens en Ernesto het in grote getalen opgekomen publiek toe gesproken hadden volgde een ''partijtje kick boksen'' tussen beide mannen, daarna was het de beurt aan een moedige verslaggever van het Dagblad van het Noorden om in de ring te stappen en aan den lijve te ondervinden hoe het voelt om met een groot kampioen te vechten. Hij zal er over berichten in zijn krant!!
Hij leeft nog en heeft de steun van het publiek mogen voelen bij het incasseren, daar laten we het bij hahahahah.

Nu was moment aangebroken om met Ernesto op de foto te gaan en het daar aan te schaffen boek te laten signeren door de twee mannen.
Er werd heel erg veel gebruik gemaakt van deze gestes!!!

Team Benifit-Shop bedankt voor de ontzettend leuke middag!!!
Natuurlijk maakte ik weer foto's, kijk maar even mee.

2 opmerkingen:

  1. Heel tof! Super bedankt ook voor de energie die jullie erin gestoken hebben.Mede daarom werd dit evenement een groot succes

    Benifit-shop

    BeantwoordenVerwijderen