vrijdag 15 juli 2011

Ernesto Hoost komt er aan!!!!

Foto gemaakt door en copyrighted by Henk Landkroon, Foto is gebruikt in de K-1 encyclopedie ''K-1 Van de schoonheid en de kracht'' door Karel ten Haaf en Daniel Dee.

Het wordt a.s. zaterdag 16 juli 2011 super! Er komt een verrassing voor Ernesto Hoost, tevens komt het dagblad van het Noorden uitgebreid verslag maken en zal er een sportredacteur 3 minuten in de ring stappen met Ernesto Hoost. Ernesto en Jens zullen een kickboksdemonstratie geven, vertellen hoe het boek tot stand kwam en tijd maken voor signeren en fotos! Dit alles onder toezicht van beveiliging en Fightstar-tv zal alles filmen. Staredown.nl en diverse andere bedrijven zullen ook aanwezig zijn om dit evenement bij te wonen.

Let op ivm parkeren auto! Omleiding!

De komende maanden kunt u niet op het Damsterdiep parkeren.Wij raden u aan om aan de oosterhaven te parkeren,Dan kunt u het beste na de brug over het kanaal ,rechts gaan en meteen de eerste weer rechts,(Langs Huisartsenlab.)door rijden tot aan kanaal en rechts onder viaduct door richting Oosterhaven. Daar kunt u uitgebreid parkeren.(kleingeld mee!)

Als u niet weet hoe lang u blijft. Ernesto is van 14:00 tot zo 15:30 wel bezig, dan kunt u wellicht beter in de parkeergarage uw auto kwijt.

IKEA heeft ook een enorm parkeerterrein, echter dat is zo’n 10 minuten lopen.

Parkeer garage onder Holland Casino
Gedempte Kattendiep 150

Tot zaterdag,

Team Benifit-Shop - Vechtsportonline.nl
Damsterdiep 23 - Groningen

Aldus het bericht welke in vanmiddag mocht ontvangen!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten