zondag 14 juni 2009

Bao Trieu Trainings WeekendHet ''Bao Trieu Trainings Weekend'' is een begrip in de door Earl Blijd op uitstekende wijze geleide sportschool Bao Trieu in Groningen. Een buitenstaander valt direct het volgende op; Heel, heel veel vrijheden maar...........iedereen weet precies hoever dat gaat, tegenwoordig heet dat Normen en Waarden Deze normaliteiten worden door iedereen geaccepteerd en gewaardeerd en derhalve ook zonder ''morren'' nageleefd!! Het trainings weekend word ook steevast begeleid door zeer ervaren ''grote namen''.
Dit jaar kwamen voor het onderdeel K-1 vechtsport de wereld bekende ''coming man'' Tyrone Spong en good-old ''Mr. Perfect'' Ernesto Hoost act de precense geven.
Laat Earl het nou vreselijk druk hebben vanmiddag, en mij (JA, ECHT MIJ!!) vragen Tyrone Spong te willen ontvangen bij de sportlokatie. Nou, ikke wilde wel dus........ Daar stond Stormblast1953 buiten te wachten op de delegatie uit Amsterdam. Na amper 5 minuten wachten kwam er een gigantische donkerkleurige Range Rover het terrein op gereden/opgeblazen met daar in vier zeer ''blacke'' heren in trainingspak, dat moesten ''mijn mannen'' zijn. Na mij voorgesteld te hebben en even kort vertelt te hebben wat ze van mij konden verwachten hebben we eerst even buiten wat foto's gemaakt (ja inderdaad, dat is voor het nageslacht!!). Hierna snel naar de omkleedruimte, want in de sporthal wachtten een kleine 50 enthousiaste ''K-1 beginnelingen, gevorderden en ZEER gevorderden op de komst van hun (en mijn) held.
Het omkleden en tapen van handen en enkels ging zeer vlot en snel kwam Tyrone met zijn sparring-partner en 2 volgelingen de zaal in om een gasttraining van ongeveer ander half uur te gaan geven. Na die tijd bleek de training een zeer groot succes te zijn geworden en iedereen (Tyrone zelf het meest!!)keek zeer verbaasd dat het er alweer op zat voor dit jaar.
Tyrone ondanks het feit dat ik je in de ring zeker NIET tegen wil komen, ben ik er achter gekomen dat je een heel fijne man bent in de omgang en het geduld dat je met de kleintjes in de groep had vergeet ik niet snel!!
Hopelijk zien we je volgend jaar terug, zoals we dit jaar na jouw ''optreden'' Mr. Perfect, Ernesto Hoost weer in de sporthal zagen verschijnen!!!

Foto 1 en 2 Tyrone Spong + Stormblast1953
Foto 3 en 4 en 5 Tyrone Spong geeft training
Foto 6 Tyrone Spong ontmoet Mr. Perfect Ernesto Hoost

3 opmerkingen:

 1. Was een top dag!
  Zijn er ook foto's van de training van Hoost?
  En die van augusto?

  Groeten,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Simon Die zullen er vast wel zijn, maar niet bij mij want ik moest helaas weg toen Hoost net zou beginnen. Ik denk dat je de site van Bao Trieu even in de gaten moet houden de komende dagen. Succes en dank voor je comment!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb een paar fotoos toegestuurd gekregen van Sjouke Douwe Meijer die daar ook fotografeerde. (Fotonaam "SDMbox") Misschien kun je hem vragen?

  BeantwoordenVerwijderen