woensdag 2 november 2011

Nachtburgemeester Groningen bij Sportschool Bao Trieu

Foto's zijn gemaakt en copyrighted by Henk Landkroon aka Stormblast1953, Niets mag zonder zijn toestemming gebruikt worden!!!Let goed op het volgende!!

Nachtburgemeester Groningen: Brakke hoofden debat in de boksring


De vijf genomineerden die strijden om het Nachtburgemeesterschap ontmoeten elkaar morgen in de boksring.
Op donderdag 3 november vindt er een kort debat plaats tussen de genomineerden. Tussen 13:00 en 14:00 beargumenteren de genomineerden hun standpunten. De onderwerpen die aan bod komen, zijn kledingvoorschriften bezoekers horeca, geweld in ’t nachtleven en overleg tussen de horeca, ambtenaren, politie: rol voor Nachtburgemeester als intermediair?


Het debat vindt plaats van 13.00 tot 14.00 in de boksring bij sportschool Bao Trieu aan de Spicastraat 198(Paddepoel). Het debat wordt geleid door Fieze Rik, bekend van de groep "Wat Aans".

De boksring is de plek waar men met elkaar in de clinch kan gaan, onder begeleiding van een scheidsrechter of in dit geval een debatleider. Deze houdt de regels van "een schoon gevecht" "en respect voor je tegenstander" in de gaten en grijpt in indien nodig.


Nachtburgemeester Groningen: Brakke hoofden debat in Boksring.


3 november van 13.00 tot 14.00 bij sportschool Bao Trieu(Spicastraat 198, Paddepoel)


Sportschool Bao Trieu is een maatschappelijk zeer verantwoorde sportschool, die geleid wordt door de broers Earl en Carl Blijd, beiden vanwege hun betrokkenheid en expertise geridderd in de Orde van Oranje-Nassau. Bao Trieu stelt de sportschool en boksring vrijwillig ter beschikking deze middag.

__________________________________________________
BAO TRIEU SPORTCENTRE
Kung Fu / Wushu / Taijiquan / Sanda / Self Defence / Lion Dance / Dragon Dance


Spicastraat 198, 9742 LZ Groningen, the Netherlands
tel/fax: +31 (0) 50 571 54 70
email: info@baotrieu.com
website: www.baotrieu.com
btb club: www.baotrieu.com/club

Geen opmerkingen:

Een reactie posten