zondag 6 juni 2010

Vreemde VertoningVanmiddag vroeg ik, 4 voudig wereldkampioen K-1, Semmy Schilt een door mij geleverde foto van hem in het boek ''K-1 van de schoonheid en de kracht'' van een handtekening te voorzien.
Dat wilde hij maar al te graag voor me doen, maar.................nu komt het!!!
Hij, en zijn trainer Dave Jonkers hadden het boek nog niet gezien en wisten ook niet dat het inmiddels al landelijk uitgebracht was door uitgeverij ''de Passage''. Daar stond Stormblast1953 met de mond vol tanden!!
Ik heb ze het boek, waar Semmy Schilt door mijn bemoeienis een zeer grote rol in speelt maar ter inzage gegeven.
Semmy Schilt wordt namelijk, volledig maar dan ook echt volledig, door zijn trainer en begeleiding van de pers en dergelijke afgeschermd. Er werd door de schrijvers van het genoemde boek aan mij om een oplossing gevraagd.
Die oplossing was een kwartier na hun vraag door mij aangedragen!!
Terwijl in het boek een andere weergave van de benadering door de schrijvers van het ''Semmy Schilt Kamp'' gegeven is, werd mij vanmiddag toch echt, uit de monden van Semmy en Dave, duidelijk dat mijn waarheid de echte is.
Laten we het er op houden dat in een boek realiteit en fictie in elkaar over mogen gaan.
Eerlijk is eerlijk!!

2 opmerkingen:

 1. Nou nou, Stormblast1953, enige nuance lijkt me op zijn plaats. Dat Sem Schilt en Dave Jonkers het boek nog niet gezien hadden dat klopt: we hadden vandaag, 7 juni, een afspraak om het te gaan overhandigen; wat ook gebeurd is - zie binnenkort de filmpjes op www.k1hetboek.nl. En jouw bemoeienis (waarvoor dank) staat keurig vermeld in de inleiding (zij het zonder jouw naam te noemen, maar die is dan ook helemaal niet van belang voor het verhaal - al zal jouw ijdelheid je misschien anders ingeven): "kwam Karel via via aan het mailadres van Dave Jonkers" - "via via", dat is dus "via Henk Landkroon". Laat ik het er maar op houden dat op een weblog realiteit en fictie in elkaar over mogen gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Noem het ''ijdelheid'', noem Henk Landkroon ''via via'', noem het ''niet van belang voor het verhaal''.
  Laat ''fictie en realiteit'' of ''realiteit en fictie'' samengaan.
  Nog steeds zie ik niet in waar ''mijn waarheid geen waarheid'' is.

  Allemaal kopen dit boek, waar ''van de schoonheid en de kracht'' af straalt !!
  Eerlijk is eerlijk!!

  BeantwoordenVerwijderen