zondag 27 september 2009

Proeverij Bij Familie Wilner

Het was vandaag weer zo ver!! De jaarlijkse ''Proeverij bij Familie Wilner'' deed ons vanmorgen besluiten met de voiture naar de Dwazziewegen in Roden te snellen. Het was er weer een gezellige drukte van jewelste, waar proeven, keuren, bekijken en veel, ja vooral veel en lekker eten hoogtij vierden. Onze gastheer Peter Wilner stond ons al met koffie op te wachten, voor mijn vrouw was zelfs aan de door haar zeer gewaardeerde thee gedacht. Er was van alles te koop op het gebied van de verfijnde vleeswaren, want laten we eerlijk zijn de Familie deed ''het proeverijtje'' natuurlijk niet alleen om ons kennis te laten maken met zijn fijne hammetjes. De volle tas, waar we een uurtje later het pand mee verlieten, werd enthousiast uitgezwaaid door de ''Vleeswaren Specialist''.
Familie Wilner volgend jaar komen we weer hoor!!!
Ik maakte nog wat foto's voor de thuisblijvers, zodat die volgend jaar ook zullen komen om de feestelijkheden mee te maken.
Quiz vraag is, Wie weet de ''Vleeswaren Specialist'' op een van de foto's te herkennen?? Zeg maar hoe zijn kapsel eruit ziet!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten