donderdag 12 januari 2017

Als EHBO man aan de slag geweest tijdensEurosonic/Noorderslag 2017

Als EHBO man aan de slag geweest tijdens Eurosonic/Noorderslag 2017 Groningen. Het is traditioneel de opening van het Eurosonic/Noorderslag .
Gelukkig waren er geen ongelukken of incidentjes zodat wij (we waren met ons drieen, en zijn van de Medische Eerstehulp van verleners Stam Groningen en Drenthe  (een stam is een afdeling van Scouting 18+)) veel mee konden krijgen van de festiviteiten. Eerst 's middags de repetities  en daarna de show die opgenomen werd door/voor de televisie. Het geheel werd zoals altijd ook dit jaar weer gepresenteerd door de wereldberoemde engelse presentator Jools Holland. We zagen veel talentvolle europese artiesten het podium beklimmen en hun show opvoeren!!Al met al een geweldige middag en avond waarin mij nog rest te vertellen dat wij heel erg goed verzorgd werden door de dames van het artiesten restaurant van de Martiniplaza, waar het feest dit jaar werd opgenomen in tegenstelling tot de Schouwburg vorig jaar (lees verder onder de foto's)
. Nogmaals heel veel dank hiervoor!!
Ik maakte vanaf rare plekken in de coulissen en balustrades enige foto's die niet allemaal goed werden maar wel een beeld geven van de ''hele toestand'' !!!

1 opmerking:

  1. Mooie serie Henk. Alhoewel de foto´s vanuit het schellinkje spectaculairder waren.

    BeantwoordenVerwijderen