zondag 2 november 2014

De 35ste verjaardag van Sportschool Bao Trieu in Groningen

De 35ste verjaardag van sportschool Bao trieu in Groningen werd GROOTS gevierd met tal van Martial Arets Workshops en demonstraties op Zondagmiddag 2 november 2014 Er waren tal van kampioenen uitgenodigd om de bezoekers (die in zeer grote getalen op waren komen dagen) te vermaken met hun stunts en diciplines, Oprichter Earl Blijd zag dat het allemaal goed was en liep de hele middag met een grote grijs op zijn gezicht rond.
Acte de presence werd onder meer gegeven door Patrick van Neerden, er was een bondscoach van het nederlands Pencak Silat team en ook top trainer Dave Jonkers was er met zijn pupil Davit Kiria (inmiddels wereldkampioen Kickboksen en op 7 november verdediger van zijn wereldtitel in Oklahoma USA).  Het was een geweldige middag die helaas een grote teleurstelling herbergde door het voor de 2de keer niet op komen dagen van 4 voudig K-1 kampioen Ernesto Hoost.
Maar een geslaagde middag hoeft gelukkig niet af te hangen van dit soort verwerpelijk gedrag ( Zou Hoost wel geweten hebben hoeveel mensen speciaal op hem zaten te wachten??) Earl tot over 5 jaar bij het 40 jarig bestaan!!! Ik kan niet wachten!!
Speciaal was ook het groepsbezoek uit India door het Karate Centre!! waar mee Bao Trieu een innige band mee onderhoudt.

1 opmerking: