woensdag 29 juli 2015

De Profronde van Surhuisterveen in 121 foto's

Gisteravond samen met Sacha Landkroon naar de Profronde van Surhuisterveen geweest in..........Surhuisterveen, Friesland. Het was zoals gewoonlijk weer een heel spektakel in het dorp, maar de organisatie was er weer in geslaagd het een en ander prima voor elkaar te hebben. Het is een mooi resultaat als je de huidige Groene Trui drager Peter Sagan, Bauke Mollema en Robert Gessink aan je startlijst kan toevoegen!!
Het publiek komt dan in grote getale opdagen, want elke wielerliefhebber wil hen toch gezien hebben. het hele gebeuren is ook een spel ''van zien en gezien worden''. bekende mensen ''spotten'' is een leuke bezigheid als de renners zich aan de andere kant van het parcours bevinden. Wij zagen o.a. Frits Westers, Hennie Kuiper, Joop Atsma Ben Wolderingh, Calon, dichter Sacha Landkroon en vele, vele anderen in ''het wild rond lopen''!! Zoals gewoonlijk weer toegevoegd. Plezier ermee

Uitslag 1 Peter Sagan
             2 Robert Gesink
             3 Bauke Mollema

3 jaarlijks terugkerend feiten zijn de zeer luid toeterende reclame karavaan, het fietsende muziekkorps uit Opende en natuurlijk het instortende ''reclame zuilen systeem'' over de weg (elke jaar weer vaste prik!!)

2 opmerkingen: