woensdag 28 januari 2015

Winterdichters Eelde

EELDE-PATERSWOLDE - Eindelijk het dorp in Wintertooi. Ook al volgde Winterdooi, toch gaat Winterdichters door. Het rijmt! Maar u en vele anderen kunnen dit veel beter.

Nieuwe en bestaande creatieve talenten hebben zich aangemeld om morgen (morgen!) zelf een eigen dichtwerk voor te dragen. Afgewisseld met muziek en een fotopresentatie bij enkele gedichten. De toegang is vrij en geheel gratis, wel wordt er tijdens de avond een (vrijwillige) bijdrage in de kosten gevraagd. En dat alles in café G&A Boelens in Eelde op de 'Dag van het gedicht' op donderdag 29 januari, 's avonds vanaf acht uur. Info is te halen bij Atze van de Wijk (050-3093391) en Jaap Koopmans (050-3095503

Ook oud huisdichter van de Rijks Universiteit Groningen, Sacha Landkroon, zal present zijn en een performance doen!! Dus wil je Sacha deze  gratis zien optreden, dan kan dat 2 maal!! Donderdagavond 29 januari in Eelde en Vrijdag 30 januari in het Universiteit gebouw aan het Broerplein in Groningen. Komt dat zien!! . SACHA gaat weer los!!

  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten