woensdag 7 januari 2015

Bij Dave Jonkers Gym in Zuidlaren is altijd is bijzonders!!

Extra Verrassing!!!
Om de Open Week goed af te sluiten hebben onze instructeurs een verrassende New Year’s Work Out voor u in elkaar gezet. Zondag 11 januari 20...15 kunt vanaf 10 uur meedoen aan deze drie uur durende work out, waarbij zij elkaar in blokken van ca. 20 minuten steeds afwisselen. U kunt beginnen aan het begin van elk blok, maar het leukst en het meest uitdagend zou natuurlijk zijn als u drie uur lang meedoet!

Kom aanstaande zondag langs voor deze feestelijke afsluiting van onze nu al succesvolle Open Week!


Henk Landkroon, de fotograaf die momenteel bij ons in de sportschool exposeert, levert op zijn eigen manier ook een bijdrage aan de Open Week.

Want als extraatje zijn alle, maar dan ook echt alle, ingelijste foto's aan de wanden in Dave Jonkers Gym eenmalig 5 euro per stuk goedkoper!! Dus de kleinere exemplaren zijn i.p.v. 25 nu 20 euro en de grotere (met de zilverkleurige lijsten i.p.v. 45 nu 40 euro per stuk!! Als dat geen reden is om een bezoek aan de Gym te brengen weet ik het ook niet meer. Jullie kunnen de foto's van de muur halen en afrekenen bij de balie!! Plezier ermee, want daarna worden ze echt weer de ''gewone'' prijs!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten