dinsdag 20 mei 2014

Sommige mensen zouden tegen zichzelf in bescherming genomen moeten worden!!

Dit is vandaag te lezen op de site van RTV Noord en het moet toch niet gekker gaan worden!!
Lees maar even mee!! Je zou denken aan een 1 april grap maar niets is minder waar!!

Er is een steunfonds opgericht voor Lenie 't Hart. Het gaat volgens de initiatiefnemers om een eerbetoon aan het werk van de zeehondenmoeder.
Familie
De hiervoor opgerichte stichting wil geld inzamelen, zodat ze 'over de hele wereld haar werk voor de zeehonden nog vele jaren kan voortzetten'. Voorzitter van de stichting is haar echtgenoot Karst van der Meulen. Eén van de zonen van 't Hart is secretaris van de stichting.

't Hart ligt al lange tijd in de clinch met de door haar opgerichte zeehondencrèche in Pieterburen. Onlangs werden door de Raad van Toezicht alle betalingen aan de 72-jarige 't Hart stopgezet.

'Geen geld wegkapen'
De stichting laat weten dat het vooral gaat om het ondersteunen van haar benadering van dierenwelzijn. Juist het verschil van opvattingen daarover is de oorzaak het conflict met de zeehondencrèche. Volgens voorzitter Karst van der Meulen is het niet de bedoeling op deze wijze geld weg te kapen van de crèche in Pieterburen. 'Het is een eerbetoon voor haar 43 jaar lange tomeloze inzet voor de zeehonden', zegt hij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten