vrijdag 25 december 2009

Weblog Stormblast1953 GEFELICITEERD !!!

Precies op de dag af een jaar geleden kreeg ik van mijn zoon op eerste Kerstdag een Weblog. Het weblog bestaat dus vandaag 1 jaar en dit is het 669ste blogje!!.
Eerst wist ik niet direct iets te schrijven, maar na verloop van tijd begon ik er steeds meer lol in te krijgen.
Een van mijn grootse successen is het besluit van de gemeente Groningen geweest een vaarverbod in te stellen bij een langere vorstperiode, om een mooie ijsvloer te kweken voor schaatstochten in de binnenstad is het dan gewenst even geen bootjes of zelfs rondvaartboten te zien.
Om het heugelijke feit van de eerste verjaardag te vieren mag ik van ''sawadu'' door hem gemaakt filmpje plaatsen van het fenomenale concert van Kane gisteravond op de Grote Markt in Groningen ter gelegenheid van de afsluiting van de Serious Request, met het Glazen Huis, in Groningen.Even een berichtje uit de statistieken
Het weblog werd afgelopen jaar gelezen in gemiddeld 40 landen, 375 steden, door gemiddeld 75 mensen per dag en die zorgden voor ongeveer 22500 pageviews dit jaar.

3 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd! Maar waar haal je al die informatie vandaan? (Ik had de laatste dagen overigens bij jouw webstek steeds "laadproblemen". Mogelijk wat zwaart voor mijn kpn-internetplusbellenabonnement vanwege de vele foto's?)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Na dagen (zie boven) kom je nu eindelijk weer normaal binnen!

    BeantwoordenVerwijderen