dinsdag 21 januari 2014

Henk Landkroon in het RTV Noord Programma De Centrale.

Woensdagochtend tussen 10.00 en 10.30 uur ben ik te gast in het RTV Noord programma ''De Centrale'' van Rene Walhout.
Ik zal daar vertellen over mijn (nu zeer snel) naderende foto expositie in het  hoofdbureau van politie aan de Rademarkt 12 in Groningen. Vanaf 2 februari tot 29 maart 2014 zullen mijn werken daar te zien zijn voor iedereen die dat wil.

Het programma van Rene is zeer veel beluisterd en te volgen op internet via http://www.rtvnoord.nl/includes/liveradio.asp

afbeelding
Elke werkdag presenteert René Walhout De Centrale, een gevariëerd radioprogramma over alles wat er in Groningen leeft. In De Centrale is veel aandacht voor streektaal en streekmuziek. Behalve actuele interviews en reportages zijn er dagelijks vaste onderdelen als de Tip van Dou, de Lachlijn en het uitgebreide weerbericht van Harma Boer.

Iedere maandag praat René met een boer of boerin over wat er speelt op hun bedrijf. Dinsdags komt dierenarts Frank de Bont langs om al uw vragen over huisdieren te beantwoorden. Op woensdag laat streektaalzanger Bert Hadders regelmatig z'n nieuwste liedjes horen. Iedere donderdag schuift Beno Hofman aan met een mooi historisch verhaal. En op vrijdag gaat René naar de markt, om tussen de boodschappen door met de marktkooplui het nieuws te bespreken. Vrijdags is ook de wekelijkse column van dichteres Fieke Gosselaar.

De Centrale met René Walhout, iedere werkdag van 10 tot 12 uur op Radio Noord, rechtstreeks vanuit de Mediacentrale.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten