zondag 2 oktober 2011

Gigantisch Genante Vertoning !!!


In het kader van de start van de Week van de Smaak maakten de koks van Auberge Visvliet zaterdag een bijzondere maaltijd. En niet eens in hun eigen restaurant, maar in verzorgingshuis De Wierde in Grijpskerk.

Vers klaargemaakt eten is bijzonder in verzorgingshuis De Wierde. Normaal eten de bewoners kant en klaarmaaltijden die door een cateraar worden geleverd. Het menu van deze zaterdag is gericht op de oudere eter. Het hoofdgerecht is bonenklont, een oud-Groningse stamppot.

Precies om twaalf uur 's middags stond het eten op tafel: een Groningse mosterdsoep met spekjes, gevolgd door de bonenstamppot met worst en een sudderlapje. Het toetje was het meest populair: griesmeelbavarois met een warm sausje van rood fruit.

Toen alles opgegeten was kwam Eva Hulscher, namens RTV Noord, langs om te vragen aan de oudjes wat ze er van vonden.
Toen kwam het!!! De chagrijnen, die hun borden tot de laatste boon leeg gegeten hadden, bleken het eten NIETS gevonden te hebben!!
Te zolt, heulemoal niks, waordeloos, We hebben het zelf veul beter!!
De onbeschaafdheid ten top.

Als ik die kok geweest was kwam ik nog een keer terug in het verzorgings tehuis om de zeer onbeschaafde oudere medemens te vertellen dat ze allemaal ''OP KONDEN ZOUTEN'' met hun ondankbare reacties, en dat hij zijn ongetwijfeld kostbare vrije tijd wel beter kon besteden.

Je kan je trouwens ook nog afvragen wat het belang was om deze onzin allemaal uit te zenden!! Dit getuigde immers van Wansmaak!!

Nou, kijk maar even mee naar de Dankbaren der Aarde

Geen opmerkingen:

Een reactie posten