donderdag 15 september 2011

Stormblast1953 is er nog steeds!!


Het feit dat ik niet veel meer aan mijn weblog doe heeft een reden!!
Het is namelijk zo dat ik enige weken geleden van mijn huisarts een antibioticakuur voorgeschreven kreeg omdat ik door vrij veel horzelbeten enkele diepe en hartnekkige geinfecteerde wonden aan mijn benen had die vreselijk jeukten.

De kuur bestond uit 30 pillen die ik in 10 dagen op moest maken (kuurtje afmaken!!!)
Na twee dagen werd ik echter heel erg beroerd en na een week stelde mijn vrouw voor, om ondanks de kuur, er in samenspraak met de huisarts mee te stoppen.

De huisarts was dezelfde mening toegedaan dus stopte ik met de kuur, de klachten werden echter alleen maar erger.
Op advies van de huisarts na een paar dagen mijn bloed laten onderzoeken, en daar kwam de aap uit de mouw.
Door de antibioticakuur heb ik een lever ontsteking opgelopen.

Hier ben ik heel erg van geschrokken dat begrijpen jullie wel, maar.........

Het komt allemaal wel weer goed werd mij vertelt nadat er samenspraak was geweest met een lever specialist uit het ziekenhuis, maar de tijd die ervoor stond was +/- 8!!! weken, waarin ik heel veel rust moest nemen.

Dat probeer ik zoveel mogelijk te doen, want je kan ook niet anders!!
De verschijnselen laten zich het gemakkelijkst vergelijken met de ziekte van Pfeiffer en geelzucht zonder dat dit, god zij dank, besmettelijk is.

Na 8 weken zou de lever functie weer een beetje normaal moeten zijn, maar de klachten konden nog tot lang daarna aanhouden.

De dagindeling is voor mij nu 's morgens heel rustig iets doen, 's middags rusten en 's avonds heel vroeg slapen tot de volgende morgen.

Ik kan het vaak helemaal niet opbrengen om iets op mijn weblog te schrijven, maar dat komt wel weer goed, nu heb ik eerst andere prioriteiten!!
Het is ook heel erg wrang want, ik heb me door me overal netjes aan te houden, niets verkeerd gedaan.

Het doet mij wel heel erg goed dat ondanks het feit dat ik vrijwel niets ''post'' toch ''mijn bezoekers'' naar de site blijven kijken of er iets nieuws is.

Hopelijk kan ik jullie eerdaags weer eens wat toe doen komen op weblog/schrijf gebied.

Allemaal de groeten van Henk.

6 opmerkingen:

 1. Heel vervelend, Henk. Ik weet er alles van om met vermoeidheid te leven ...
  Beterschap en doe rustig aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed om te lezen dat het wat vooruitgaat. Ik weet uit ervaring: als er iets met je lever mis is, word je hondsmoe. Goed luisteren naar de doktor en je vrouw (in willekeurige volgorde) en 't voorgeschreven dagregime aanhouden. Doe je dat niet, dan kom je jezelf nog lang tegen.

  Suzanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Henk,

  We zagen op je site, dat je ziek bent en dat je erg moe bent. Je verwacht toch niet dat een paar horzelbeten uiteindelijk zulke grote gevolgen kunnen hebben. Zo zie je maar weer hoe snel je wat kunt krijgen. We hopen dat je snel opknapt en wensen je veel sterkte .

  Hartelijke groeten voor jullie drieën,

  Hannie en Lineke.

  BeantwoordenVerwijderen